Libram tilslutter sig XI HS-Team!

Libram tilslutter sig XI HS-Team!
Jun
10

Libram tilslutter sig XI HS-Team!

22 årige ”Libram” fra Randers, tilsluttede sig for kort tid siden vores HS-team, efter nogle indledende samtaler og træningskampe mod vores helt egne Paten, Nightgarden og Niklaus og Prior.

Manager Prior føler sig overbevist om at unge Libram med tiden vil kunne vokse sig til at blive en succesfuld spiller både for ham selv og holdet.

Om valget af Libram udtaler Prior;

– Valget af Libram blev truffet på baggrund af en række samtaler og yderst tilfredsstillende ‘prøvetræninger’ med de nuværende spillere (Paten, Niklaus & Nightgarden).

Prior har også store forventninger til at Libram hen over det kommende år vil gå hen og levere solide præstationer. Dette takket være øget træning og deltagelse ved de mange turneringer teamet vil deltage i.

Libram selv er af samme opfattelse, og håber bestemt at han med tiden vil gå hen og blive rigtig dygtig via god sparring med de andre fra XI-teamet. Hans klare mål er at komme ud og vinde turneringer, og hjælpe sig selv og teamet mod store resultater. Libram har stor forventning og forhåbning om at komme ud og vinde de danske LAN-events sammen med XI-teamet.

Libram et godt match for resten af holdet
Noget tyder på at samspillet  mellem spillerne kører rigtig godt allerede. Begge lejre udtrykker stor tilfredshed med hinandens sparring ifht spiltaktikker mv. Samtidigt er Libram en god humørspreder, der smitter af på de andre, og til trods for den store aldersforskel spillerne imellem så er der rigtig god ping-pong med holdet i al almindelighed.

Libram føler sig rigtig godt taget imod fra dag 1, hvilket motiverer ham endnu mere til at komme ud præstere gode resultater.

– Trods der er store aldersforskelle på holdet har vi det super hyggeligt sammen, og får en masse god sparring og støtte til alle, udtaler Libram.

Fra lærervikar til dedikeret HS-spiller
Libram arbejder ved siden af sin HS-karriere som lærervikar i Randers, hvor han bor. Han har dog i takt med at tiden bliver mindre helliget sig mere tid til at fokusere på at spille HS. Libram har blot spillet HS i 2 år og deltaget ved et stort LAN event nemlig ved Cph Games 2016, hvor han sluttede i top 8.
XI-Management og HS teamet ønsker velkommen til og held og lykke med at skaffe flotte resultater.

Skrevet af Mikkel Henning, PR Manager.

Blå bog.
Navn: Jacob ”Libram” Dideriksen-Nielsen
Alder: 22 år
Erfaring: spillet HS i 2 år, heraf det seneste år på seriøst plan.
Fra: Randers 
Spiller: Heartstone

Upcoming events

january, 2022

No Events

Partners