Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Management udvidelse hos XI | XI-Gaming

Management udvidelse hos XI

Management udvidelse hos XI
Mar
11

Management udvidelse hos XI

De to tidligere Counter-Strike spillere André “Rottwitt” Stejlsted og Carsten “zarGoth” Petersen fra SoA (Spirit of Amiga) har siden starten af 2016 arbejdet i toppen af XI Gamings ledelse.

 

Rottwitt har valgt at varetage posten for sponsorater og samarbejdspartnere, mens zarGoth fremadrettet vil tage sig af den fremtidige markedsføring og PR arbejde for XI. De medbringer en masse erfaring fra deres tidligere esport karriere, samt deres efterfølgende erhvervsliv.

 

Vi har anbragt dem begge i skudlinjen for at høre om deres tidligere karriere, hvorfor de vender tilbage til esport og hvad de kan tilføje til XI.

 

Introduktion af André:
Jeg hedder André, er 35 år og arbejder til daglig salgschef for QuickOrder.Jeg begyndte at spille online spil i 1998, hvor jeg ofte var at finde på Millennium cafeen i Odense, her spillede jeg lidt forskelligt som f. eks. Delta Force, Quake2 og det fik jeg rigtig meget tid til at gå med. En dag kom Jack Nielsen (CrashJack) og sagde til mig at jeg skulle smutte med ind på en server og spille det her counter-strike. Det var det fedeste spil jeg havde prøvet og jeg lagde virkelig mange timer i spillet sammen med resten af SoA, hvor det endte med vi blev ret gode.

Jeg tog ca. et års pause fra CS, da jeg tog til London for at spille hockey på højt plan. Jeg kom retur til Danmark og flyttede umiddelbart kort tid efter til Aalborg, hvor jeg begyndte at arbejde på Boomtown cafeen (Nej, ikke den fra TDC, men den originale). Her spillede jeg CS i Yakuza, som senere kom over på NetGate, hvor flere af os også arbejdede. Herefter slog jeg mine folder i Pride og efterfølgende skiftede jeg til BlindSpot, hvor jeg også var heldig at deltage i mit første CPL event i Køln.

Efter en flytning fra Aalborg -> København blev gaming lagt på hylden, selvom det altid har været en stor del af mit liv og jeg har fulgt med fra sidelinjen i mange år. Jeg har igennem det sidste år skubbet lidt til CrashJack, Zargoth og RizzereN for at se om vi ikke kunne lave et oldschool hold og om vi stadig kan bide skeer med de unge. Dette blev desværre kun ved snakken, da vi alle har en travl hverdag.

 

 


Hvorfor faldt valget på XI Gaming? / hvorfor nu?
Det er faktisk en lidt sjov historie. Jeg fik forvildet mig ind på Paten’s stream (www.twitch.tv/xipaten) og blev faktisk lidt bidt af HearthStone, men også Paten´s stream sessions var ret hyggelige at følge og herigennem fik jeg øje på XI som organisation. Så slog det mig at hvis jeg ikke kunne få samlet et stærkt hold af gamle spillere i cs, hvorfor så ikke hjælpe en upcoming organisation på vej, med de kompetencer jeg nu har. Jeg gik og legede med tanken i 2-3 ugers tid og tog derefter kontakt til Dan “Dance” Sommersøe og det viste sig at timingen var så perfekt for både XI og jeg, at jeg dagen efter var jeg en del af XI.

Ledelsen af XI havde dagen inden jeg snakkede med Dan netop haft et møde omkring, hvordan fremtiden for organisation skulle se ud og her stod de netop og manglede den profil jeg har, så det var ret spøjst at jeg tog kontakt lige dagen efter.

Hvordan ser du fremtiden for XI?
Fremtiden for XI, ser forhåbentlig lys ud. Vi har fået Carsten (Zargoth) med ind som PR manager, så vi nu står stærkt på alle poster i organisationen. Den sammensætning vi har af bærende kræfter i XI er en god blanding af skarpe folk på hver deres område, men det vigtigste og det stærkeste ved den nuværende konstellation er vores kommunikation. Vi har en plan for, hvor vi skal hen og hvordan vi kommer derhen som organisation.

Der er stadig meget arbejde foran os, da vi stadig står uden et CS:GO hold i skrivende stund, men dette arbejder vi intensivt på i de her dage og vi håber at kunne præsenterer det nye XI csgo hold i nær fremtid. Vi arbejder målrettet for at få vores PR materiale rettet ind og det samme gør sig gældende på sponsor fronten.

Hvilke egenskaber har du fra dit erhvervsliv?
Det er en stor pose blandede bolcher jeg bringer til bordet. Jeg har arbejdet med mange forskellige ting, dog med fokus på salg og ledelse inden for div. brancher som; highend møbler, Telemarketing, IT og andre ting. Jeg har haft berøring med mange spændende opgaver og virkelig interessante mennesker igennem de sidste 10-12 år og har derigennem også et stort netværk at trække på. Jeg vil arbejde hårdt på at vi får nogle spændende sponsorere til XI og måske ikke de traditionelle som man normalt ser i gaming, så hold øje med www.xi-gaming.com i fremtiden, der kommer til at ske spændende ting!

 


Hvem ser bedst ud af dig og Carsten?
Altså, jeg vil sige at Carsten og jeg ikke konkurrerer på den front i dag. Vi har hver vor stil og supplerer hinanden i stedet og så tiltrækker vi bare ikke de samme typer, så ingen konkurrence der. Jeg husker da vi begge arbejdede på Boomtown i Aalborg, var det nok Carsten der var the hotstuff, det var noget med frotté pandebånd og dansen rundt bag baren, så han var helt sikkert et hit

Hvem ville vinde, hvis du skulle spille 1v1 mod Carsten i CS:GO?
Jeg har altid haft stor tiltro til egne evner og vil mene at jeg sagtens kan tage Carsten i en 1v1. Er sikker på mit aim er bedre end hans Carsten er nok uenig og han vil nok begrunde det med han har spillet i størrer klaner og deltaget i flere events end jeg, men det må vi teste af en dag , evt med XI stream.


Introduktion af Carsten:

Navnet er Carsten, er 35 år, bosat i det forjættede land Sverige. Jeg har siden slut 90’erne haft gaming som en af mine helt store passioner især da jeg fik jeg øjnene op for Counter-Strike, hvor et par kammerater hev mig med ned på den lokale netcafé, 5000. Jeg var fast inventar. Kort tid efter var jeg blevet inviteret til at være en del af hvad der var betragtet som Danmarks bedste hold, SoA.


Scenen var ung og man spillede for at have det sjov, så man dannede sig en meget tæt vennekreds med dem man var på hold med og det var yderst sjældent at nogen skiftede hold. Først da der begyndte at komme $ ind i kalkulationen begyndte scenen som vi kender den i dag, at opstå.

Jeg var en af de eneste der ikke ønskede at søge andet hold, så jeg blev i SoA fra 1999-2004 hvor jeg trappede ned og valgte at lægge spillet på hylden. Kunne dog ikke helt holde mig væk, så blev hentet ind som coach for f2b.Kapow! der var et ungt, men meget talentfuldt mandskab, der husede nogle af de dygtigste spillere der endte med at blive blandt de absolut bedste, igennem 1.6 tiden.

Siden CS:GO blev udgivet blev jeg hevet med ind på scenen igen og har efterfølgende fulgt den på tæt hold.

 

Hvad er dine mål for XI?

Mine mål for XI er store og klare, vi skal overtage verdensherredømmet!

Realistisk set ønsker jeg at samarbejde med resten af XI crewet om at skabe et sted hvor vi kan hjælpe potentielle, spilleglade unge med at komme nærmere deres drøm om at blive professionel esportsudøver. Ved at skabe nogle sikre og faste rammer, kan vi hjælpe de hold vi har, med at få noget stabilitet og støtte i baglandet, så de kan fokusere på netop det de er gode til.

 

Mit mål er selvfølgelig også at få XI til at blive større, så vi kan deltage i internationale events, i alle store esports genrer, men først og fremmest ønsker jeg at vi får skabt et solidt fundament, før vi går efter guldet, og med den samling motiverede ildsjæle vi har, tror jeg absolut at dette vil være noget der kommet til at gå hurtigt.

 

Ud over at få XI til at gro og blive en anerkendt organisation, så er en af mine personlige mål at jeg vil forsøge at gøre en forskel for scenen og hjælpe esport med at blomstre endnu mere på det danske marked. Den rivende vækst vi har set de sidste par år har været helt fantastisk og jeg tror ikke at der går lang tid før det rigtig tager fart og kommer ud af det sub-kultur-hul det altid har haft svært ved at komme ud af skyggen på.

Hvordan er eSporten ændret siden du var aktiv?

Puh, den er blevet meget større, mere seriøs, er kommet op på et helt andet niveau og anses ikke for en subkultur som dengang jeg var en aktiv del af den. Desværre er der stadig ikke super meget stabilitet og loyalitet blandt spillerne, så scenen anses stadig for at være ustabil og skrøbelig. Når man ser på den hastige vækst der er, både internationalt og på den danske scene, så ser jeg dog stadig fremtiden som lys og jeg tror at inden for de næste 5 år vil vi have set et kæmpe boom i forhold til professionelle organisationer, spillere og turneringer.

 

Hvilke egenskaber har du fra dit erhvervsliv?

Jeg har arbejdet over et bredt felt og har erhvervet mig mange kompetencer siden jeg lagde CS på hylden. Jeg har arbejdet med alt lige fra planning & resources i Danmarks største Call Center til coach for kundeservices.

Til hverdag arbejder jeg indenfor salg og markedsføring, hvilket giver mig nogle egenskaber der gavner mig i forhold til min position som PR og Marketingansvarlig for XI gaming.

 

Hvis du skal vælge et andet spil du kan lide at følge end CS:GO, hvilket er det så?

Puha, det er et rigtig godt spørgsmål. Jeg har siden 1999 været skadet og haft CS helt tæt på hjertet, så det er faktisk ikke meget jeg har fulgt andre esportsgrene. Jeg har altid været rigtig spilinteresseret og derfor ser jeg alt muligt blandet som folk spiller.

 

Hvad er en helt unik egenskab du har? 

Jeg tror absolut at en af mine stærkeste egenskaber er at jeg er tillidsfuld og vellidt blandt rigtig mange mennesker. Jeg behandler folk som jeg selv gerne selv vil behandles og det resultere oftest i at jeg får opbygget en god relation til dem jeg har kontakt med.

 

 

Hvem ville vinde, hvis du skulle spille 1v1 mod André i CS?

Jeg har aldrig vist den store interesse i 1on1 og har kun spillet det når jeg har været ude til 1on1 events for Steelseries. Jeg er sikker på at André nok skulle vinde den kamp (som sagt tidligere, jeg er en rar person), men vi ved jo alle godt hvem der virkelig vinder 😉

 

SoA – From Denmark to Dallas

 

Vi ser frem til at komme helt igang med de to nye og få XI videre i eSporten. 

 

Følg os allerede til Copenhagen Games 2016 i Øksnehallen.


Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

Upcoming events


Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

october, 2021

No Events

Partners