Nyt blod hos Hearthstone

Nyt blod hos Hearthstone
Dec
15

Nyt blod hos Hearthstone

Vores helt egen Hearthstone Prior har valgt at lægge det seriøse spil på hylden og tage hånd om manager arbejdet i stedet. Dette betyder at vores team bestående af Paten og Nightgarden har fået nyt ungt blod blandt dem.

XI-Gaming har valgt at hente Nikolaj ”NikLaus” Klausen som den tredje spiller på holdet. NikLaus er blot 16 år men har en masse erfaring fra turneringer, i skrivende stund er Niklaus nr. 1 på point ranglisten på eSport.dk med Paten lige i hældende.

 

Vi har talt med NikLaus om skiftet til XI.

 

Hej NikLaus, velkommen til XI-Gaming. Kan du give os en beskrivelse af hvem du er som person?

Hej, mit rigtige navn er Nikolaj Østergaard Klausen. Jeg er 16 år og kommer fra Køge. Lige nu er jeg i gang med 1.g på STX. Hearthstone er det første spil jeg spiller på et højt niveau, men udover det har jeg også spillet en del League of Legends, men der var jeg kun Silver 2.

Er rimelig ny på Hearthstone scenen, men har placeret rimelig højt i Esport.dk’s turneringer på det sidste

 

Nu siger du selv at du spiller det på højt niveau, hvad er dit/din mål/drøm med Hearthstone?

Drømmen er at blive et kendt navn i Hearthstone verdenen, så jeg vil kunne leve af det når jeg engang bliver færdig med gymnasiet. På lidt kortere sigt er målet at være et af de kendte navne inde for det danske community, og planlægger også at begynde at streame snart.

 

Vi i XI, glæder os meget til at se dig begynde din karriere hos os. Hvordan har du det med at spille på et hold / for en organisation?

Eftersom det er første gang jeg er med på et hold, kan jeg ikke sige så meget om det endnu, men er spændt på at prøve det og glæder mig meget til at lære de andre fra XI bedre at kende.

Du starter allerede hårdt ud med Jule-lan på fredag, hvad er din forventning til eventen?

Ved ikke helt hvor hård konkurrencen bliver, men satser på at komme i top 3, og forhåbentlig vinde det hele!

Det vil vi alle glæde os til at følge med i! Det sidste ”ord” er dit, endnu engang velkommen til XI familien!

Mange tak. Glæder mig til at repræsentere XI, og lære de andre spillere at kende!

 

Vi har også taget en snak med den nye HS manager, Prior om skiftet fra spiller til manager og hans syn på Niklaus tilgang.

 

Hej Prior, du har valgt at lægge det seriøse HS spil på hylden. Hvad er grunden?

Hej – Jeg valgte at stoppe ca. en månedstid før LoE udkom, da jeg synes metaen i spillet tog en kedelig drejning der involverede for meget RNG og for meget aggro. Det blandet med mindre tid i hverdagen gjorde at jeg ikke følte at jeg havde den samme energi/passion for spillet som jeg havde engang.

 

Du har nu valgt at tage manager kasketten på i stedet. Det har så betydet at der var et tomt hul på holdet som hurtigt blev fyldt ud. Hvordan ser du tilgangen af Niklaus?

Jeg er overbevist om at Niklaus er den rigtige mand for XI og tilgangen vil uden tvivl styrke holdets visioner.

Hvordan ser du hans muligheder til CPH Netparty som bliver hans debut for XI?

Jeg ser gode muligheder da han gang på gang har været i toppen af esport.dk’s online HS turneringer. Lans er selvfølgelig altid anderledes i forhold til at sidde derhjemme og spille, men jeg er overbevist om at det ikke kommer til at betyde det store. Der kommer et par gode spillere, men føler ikke det er noget der står i vejen for at komme på podiet.

 

Prior og resten af XI håber at det kommer til at gå rigtig godt for NikLaus i hans XI debut, som allerede finder sted, fredag i Øksnehallen til CPH Netparty.

Udover Hearthstone har vi også vores to FIFA spillere Kaz & Kurland som deltagere.  Følg med her på siden og på vores facebook, der løbende vil blive opdateret omkring eventen.

 

 

Upcoming events

january, 2022

No Events

Partners