Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Patrick “NesQuick” Hansen joiner XI-Gaming | XI-Gaming

Patrick “NesQuick” Hansen joiner XI-Gaming

Patrick “NesQuick” Hansen joiner XI-Gaming
Sep
12

Patrick “NesQuick” Hansen joiner XI-Gaming

I løbet af sidste weekend er der kommet nye kræfter til vores CS:GO hold. Dette sker i form af en udskiftning af HsPer som bliver erstattet af vores nyeste medlem Patrick ”NesQuick” Hansen. En spiller som vi har stiftet bekendtskab med siden NLP og har før offentliggørelsen været inde omkring holdet som standin til forholdsvis træning. NesQuick spillede med et mix hold til NLP og har nu takket ja til tilbuddet om at spille for XI-Gaming.

 

Patrick ”NesQuick” Hansen tog sig tid til at dele sine tanker omkring hans skifte til XI-Gaming.

Hej Patrick. Først og fremmest velkommen til XI familien! Kan du kort fortælle hvem NesQuick er?

Hej. Jeg er en gammel Source spiller, og det er derfra jeg hentet største delen af min CS erfaring og her jeg har spillet på flest hold.
Udover CS er jeg i gang med mit tredje hovedforløb som elektriker hvor jeg kun mangler ca 1 år.

 

Af alle spil hvorfor CS?

Jeg startede på source da jeg var 11-12 år gammel og eftersom der begyndte at komme konkurrence i det blev jeg mere og mere bidt af det. Jeg kan desuden lide militær og våben så jeg tror at det bedraget til at det lige præcis CS der fik min interesse dengang jeg startede.

 

Hvad betyder det for dig at komme ind i en seriøs organisation?

Det betyder alt. Det rejser bare spillet fuldstændigt. Det gør spillet 100.000 gange sjovere. Det bidrager til at jeg har fået meget mere lyst til at vinde. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg har været i en del organisationer i Source men XI er min første i GO.

 

Hvad tror du at du bringer til holdet som måske har manglet før?

Holdet har sagt de tror de kan lære rigtig meget af mig og jeg kan lære rigtig meget af dem. Jeg bringer et engagement og energi for at komme langt med det her hold. Og så er jeg en rigtig aktiv spiller som deltager med feedback til træning hvor jeg prøver at lære fra mig og selvfølgelig tager imod feedback. og ikke mindst bringer jeg lysten til at vinde!

 

Hvordan er du blevet modtaget af dit nye hold?

Helt perfekt, det kunne ikke være bedre. De er super flinke og er gode til at give mig tiden til at præsterer. Det kan godt være svært at komme ind på et nyt hold hvor fire spillere allerede kender hinanden rigtig godt, men det har slet ikke været tilfældet her.

 

Har du nogen sidste ord?

#XIHYPE !

 

 

Vi fik og så fat i holdets manager Sebastian ”Flip” Stampe til en kommentar om den nye spiller

 

Hvad føler du NesQuick bidrager med som ny spiller?

Jeg ser helt klart han kan bidrage til hold spillet. Han har god spilteknisk forståelse og et højt individuelt niveau. Og så er han en humør bombe som er med til at give god energi til holdet.

 

Hvad er dine forventninger til Mighy Sharks og NPF med det nye line up?

Vi vil selvfølgelig gøre alt der står i vores magt for at skabe så gode resultater som muligt, men vi bliver nok nødt til at indse at det ikke bliver nogen nem opgave til de større turneringer og i første omgang er det primære mål at få spillet holdet sammen. Men de store events er en fantastisk scene at få lov til at gøre det på.

 

Vi har fået lavet et lille klip med nogle frags fra vores nye mand.

Credit to: Williz

 

Med NesQuick Kommer holdet til at se således ud:

Henrik “verSatile” Johansen
Nikolaj “Kramer” Kramer
Martin “Rosendahl” Rosendahl
Søren “Zibron” Geertsen
Patrick “NesQuick” Hansen

Patrick ”NesQuick” Hansen skal allerede bevise sit værd i de kommende uger hvor holdet står foran ESEA kampe, Mighty Shark og ikke mindst NPF. Vi glæder os til at se holdet i aktion.

Vi vil til sidst takke HsPer for hans tid og bidrag til XI-Gaming og vi ønsker ham alt held og lykke på hans vej.


Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

Upcoming events


Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

july, 2021

No Events

Partners