Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Udskiftning hos CS:GO | XI-Gaming

Udskiftning hos CS:GO

Udskiftning hos CS:GO
Oct
26

Udskiftning hos CS:GO

 

Til NPF #16 spillede vi med c0rn som standin for Kramer2k15. Desværre har Kramer2k15 valgt at skære ned på sin tid inden for gaming.

 

Kramer var med helt fra starten da holdet valgte at blive til XI-Gaming, kramer nåede da også at få en flot andenplads til NLP tilbage i august. Kramer har valgt at skære ned på sin tid han før har brugt på gaming, dette betyder at tiden nu vil blive brugt andetsteds – Men hvor?  Vi har talt kort med Kramer om hans valg.

 

Hej Kramer, du har valgt at takke af på holdet, hvad er den primære grund til dette?

Den primære grund til at jeg har valgt at forlade holdet er, at jeg er startet på et nyt studie, som jeg bruger rigtig meget tid på herunder forelæsninger, lektier, studiekammerater osv. Derudover træner jeg en del, 3-4 gange om ugen, og synes at XI træningen blev for meget med 3 gange om ugen. Det vil sige 7 ganges træning om ugen, cs og styrketræning samt der også skulle være plads til familie og venner.

 

 

Nu grunden ikke har noget at gøre med dine teammates, har du det så ikke lidt skidt med at forlade dem?

Det var en beslutning, som jeg tænkte rigtig meget over, men de tog det MEGET pænt og var forstående for situationen. De havde godt regnet den ud, nu hvor jeg havde spillet 20 timer på 2uger, hvor nogle af de andre ligger mellem 50-80 på de to uger. Mine holdmates ville endda spille endnu mere, hvilket jeg OVERHOVEDET IKKE havde tid til!

 

Men jo, jeg er da ked af ikke at være en del af holdet længere, eftersom det har været en kæmpe fornøjelse at spille med sådan nogle fantastiske mennesker.

 

XI siger tak for tiden og dedikationen, har du noget du vil sige?

Først og fremmest vil jeg gerne sige mange gange tak for et fantastisk forløb med pisse fede mennesker, i ikke mindst organisationen. Det har været et eventyr uden lige, og jeg er glad for at jeg har været med til at gøre XI til det, det er i dag.

 

Det skal heller ikke være nogle hemmelighed, at jeg stadig ser XI’s kampe på twitch.tv/XIGamingTV, samtidigt med, at jeg på en måde stadig ønsker at det var mig der spillede på holdet.

 

Hvis jeg skulle beskrive forløbet med ét ord, ville det være stolthed!

 

 

Efter Kramer ikke længere var en del af holdet skulle der findes en ny mand til start opstillingen, det oplagte valg ville være c0rn som agerede stand-in til NPF #16 for blot 2 ugers tid siden, hvor holdet tog en flot sølvmedalje med hjem.

 

Desværre for c0rn blev det ikke ham valget faldt på men SkurkN, vi har talt med holdets manager ”Flip” om valget:

Udtalelse fra Flip, team-manager:      

”Valget af SkurkN har været relativt nemt at træffe. Han er en spiller med masser af erfaring og flere af vores spillere havde kendskab til ham, allerede inden at han blev et emne for os. c0rn er en rigtig god spiller og vi skylder ham en kæmpe tak for hjælpen og deltagelsen i NPF, hvor han sagde ja tak til at hjælpe os som stand-in.

 

Når vi skal forholde os til valget mellem SkurkN og c0rn, så er det vigtigt, at gøre det i forhold til udgangspunktet, som var et hul der skulle udfyldes i forhold til, at vi har mistet Kramer på holdet. Der var et hul der skulle udfyldes, så var det oplagt og indiskutabelt, at det blev SkurkN, der var aktuel for os. Han er en kanon spiller, han har enorm taktisk forståelse og så er han målrettet og dedikeret, og derfor passer han på alle tænkelige måder ind på holdet.

 

Der har ikke været flere emner på banen end c0rn og SkurkN. Af de to, er min vurdering, at valget er faldet på den rette mand, Ikke fordi, at c0rn ikke er dygtig, men fordi at helhedsperspektivet helt klart viser os, at SkurkN var og er mere passende til holdet. ”

 

SkurkN er blevet en aktiv del af Counter-strike GO holdet og har du fuldt lidt med i de officielle kampe har du dog også allerede set ham i aktion. Det skal dog intet tage fra at blive præsenteret officielt med manér. Velkommen til André ”SkurkN” Høyer Sørensen.

 

Hej SkurkN, velkommen til XI-Gaming. Hvem er du som person?

Hej, jeg er 25år gammel og bor lige nu i Aarhus. Jeg er pt. på 3. år af min bachelor på IT og Software udvikling og ved siden af dette har jeg et studiejob som IT-konsulent. Dagligdagen består gerne af en kombination af alle 3 ting (red. CS som tredje).

Hvad er din counter-strike historie for folk der ikke kender dig i forvejen?

Jeg har spillet CS siden man kunne købe det på CD-Rom, så det er ved at blive til en del år. Jeg har prøvet kræfter med rigtig mange hold og mødt rigtig mange spillere gennem min tid. Dette har spændt vidt og bredt, og jeg har af flere omgange været med til at bygge hold op fra bunden til stærke competive teams. Jeg har spillet med mange dygtige spillere og spillet med i mange turneringer og mødt mange rigtig gode modstandere. Jeg elsker konkurrencen i sporten og de mange muligheder for konstant at udvikle og finde nye perspektiver i spillet.

Hvad får dine holdkammerater ud af at få ”SkurkN” som medspiller?

Holdet består allerede af 4 rigtig dygtige spillere, der hver især udfylder vigtige roller på holdet. Jeg vil forsøge at hjælpe holdet både på det taktiske, men også på det individuelle niveau. I selve spillet vil jeg i kampene bidrage med midround calls og være en person de kan stole på når stormen raser.

Nu er du kommet ind under XI, hvad har du af forventninger til holdet og organisationen?

Jeg håber at hele holdet er med på at tage det næste skridt på scenen, og få os etableret som en del af den danske top. Det er hårdt arbejde og kræver fokus og dedikation fra alle spillere. I min korte tid i XI-Gaming har jeg allerede mødt mange ildsjæle, der brænder for deres arbejde. Det er en stor hjælp for os som hold, hvis vi kan ligge alt vores fokus på spillet.

Vi ønsker dig varmt velkommen til XI og glæder os til at se jer alle i aktion sammen(officielt), det ”sidste” ord er dit: 

Jeg vil gerne sige stor tak til mine medspillere og XI-Gaming for en suveræn velkomst og for den tillid de har vist mig!

 

Med tilgangen af SkurkN ser holdet således ud:

 

Martin ”Rosendahl” Rosendahl

Søren ”Zibron” Geertsen

Henrik ”verSatile” Johansen

Patrick ”Nesquick” Hansen

André ”SkurkN” Høyer Sørensen

 

6. mand:

Dennis ”Classified” Grinderslev Jensen

 

 

Tror du holdet er blevet styrket eller svækket med tilgangen af SkurkN?

 

Vi glæder os i hvert fald til at se holdet i aktion, hvilket du allerede kan på torsdag fra klokken 19.00 på XI-Gaming TV! (www.twitch.tv/XIGamingTV)

 

Kamp program:

19.00 ESEA Open – Vs. Fox Hound

20.00 Esport.dk Liga – Vs. aTr

22.00 ESEA Open – Vs. n0_0rg

 

ESEA – Esport.dk – WIKI

 

 

 


Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

Upcoming events


Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

december, 2021

No Events

Partners