Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
XI.FIFA henter unge Kaz | XI-Gaming

XI.FIFA henter unge Kaz

XI.FIFA henter unge Kaz
Aug
23

XI.FIFA henter unge Kaz

 

For mindre end en uge siden skiftede Wali “Kaz” Kazmi uofficielt til XI-Gaming, nu er skiftet officielt!

Kaz har deltaget aktivt i en række FIFA events i 2015, via disse præstationer har Kaz vist at han er et af fremtidens talenter indenfor FIFA.

 

Vi har været så heldige at fange vores etablerede FIFA spillere, Kurland & Fariti til en kort kommentar.

 

Kurland, hvad mener du Kaz kan byde ind med på FIFA holdet?

Kaz er en rigtig god ung spiller, og som kan byde ind med sit høje niveau som der kan gøres os alle bedre på holdet.
Fariti, er kravet til kurland & dig steget efter tilgangen af Kaz? 

Tingene ændre sig ikke for mig, mine forventninger til mig selv er stadig de samme, jeg kræver stadig det samme af mig selv. Men det er klart at der kommer et øget fokus på XI holdet efter at en spiller med den kaliber er kommet til holdet.

 

Med sine blot 14 år bliver Kaz altså den yngste spiller i XI, vi har talt med det unge talent om skiftet til XI.

 

Velkommen til XI Familien, hvad føler du, er det bedste ved dit skifte?

Hejsa, Tusind tak. Det bedste er helt klart, følelsen af et team, et hold der står bag ens ryg. Det er nok det bedste!

 

Har du tidligere spillet for et hold?

Nej det har jeg ikke. Har haft et par løse tilbud men ikke noget som blev aktuelt.
Nu du har fået et hold i ryggen, hvad forventer du så af dig selv?

Jamen det er klart, at det giver et ekstra boost. Det er dejligt, at kunne tænke på, at jeg har nogle der støtter mig. Jeg forventer mere af mig selv nu, og jeg håber også, at resultaterne kommer til at se endnu bedre ud, fremover.

Vi har et DM rundt om hjørnet, hvor du for første gang får lov at repræsentere XI. Hvad er dine forventninger til 1v1 dm og 2v2 dm?

Mine forventninger til DM, er bare at kunne gøre en god figur. Det meste kommer an på lodtrækning, og man må sige, at lodtrækningerne ikke har været på min side, selvom jeg har gjort et okay stykke arbejde alligevel. Jeg vil bare kunne levere en præstation, jeg kan være tilfreds med. Så må vi se hvor langt det bærer. I 2v2 DM turneringen, starter vi træningen efter 1v1 turneringen. Men det skal også nok blive godt. 

 

Du har fået to nye holdkammerater, Fariti & Kurland. Hvad synes du om dem og hvad forventer du af dem til 1v1 dm?

I XI betyder det sociale meget, og drengene betyder allerede en del for mig. Jeg forventer, at de tager det, 100% seriøst i.fht. til 1v1 turneringen, og gør deres bedste. Så må vi se hvad der sker!
Efteråret byder på en række af fede FIFA events, blandet andet FIFA Cruise, hvor du sidst blev nr. 3 – Glæder du dig til at komme afsted igen?

Jeg glæder mig virkelig til at komme afsted igen, til de forskellige turneringer. FIFA cruise var en succes fra min side, så jeg tror på, at jeg kan tage ud og gøre et godt stykke arbejde igen (Hvis FIFA 16 bliver godt)!

 

Hvis du skal kigge efter alle disse events med FIFA 16, hvad håber du så at have opnået?

Hvis vi siger når Fifa 16 er slut, så ville en ranglisteplads være tilfredsstillende. Jeg er 14 år, har stadigvæk meget at lære. Men bare at komme i top 25 ville være stort!

 

Hvad forventer du dig af FIFA 16? Ser vi dig stadig kun bruge Real Madrid eller tror du det skifter?

Jeg forventer et godt spil, men det ser lidt svært ud når man kigger på dette års udgave. Jeg vil som udgangspunkt bruge real, men hvem ved? Måske ændre spillet sig, så Ronaldo ikke er så OP (red. Overpowered) mere. Hvis Barcelona bliver lige så gode, så ville jeg helt klart spille med dem. Det er holdet over dem alle <3

 

Tak for tiden Kaz, vi glæder os til at se dig føre XI banneret. Det sidste “ord” er dit.

Tusind tak for det. Tusind tak for at give mig denne chance, jeg håber at gøre det så godt så muligt i denne trøje, og jeg lover at give mig 100%!

 

Kaz og de øvrige FIFA spillere skal allerede til DM d. 5 september. Der er sikret spænding og nervøsitet henover efteråret, nedenfor kan FIFA holdets event kalender ses.

2. Sep. – ESWC Kval #1
5. Sep. – DM i FIFA 15
6. Sep. – ESWC Kval #2
13. Sep. – 2v2 DM i FIFA 15
20. Sep. – ESWC Kval #4
24. Sep. – ESWC Kval #5
27. Sep. – ESWC Kval #6
2.-4 Okt. – FIFA CRUISE
? Cult Cola Copenhagen

 

Vi håber vi ses derude!

 


Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

Upcoming events


Warning: Parameter 2 to tshowcase_search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/xi-gaming.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

april, 2020

No Events

Partners